Steel Greens – a superfood komplex, ami támogatja az aktív életmódod

A Steel Greens™ egy tápanyagokban gazdag, zöld és vörös superfood komplex, ami a teljes növényi ételek előnyein túl támogatja az aktív életmódot.

A Steel Greens™ úgy lett megtervezve, hogy támogassa a test antioxidáns védelmi rendszerét, az emésztést és az immunrendszer egészségét, miközben egy általános jó közérzetet biztosít. A zöld és piros superfoodok mellett a Steel Greens™-ben megtalálható a DigeZyme® emésztőenzim komplex, illetve a LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856) probiotikum is a maximális felszívódás elősegítésére. A SteelGreens egy jól oldódó és finom por, melynek minden egyes adagja kizárólag természetes ízesítőket tartalmaz, nincs benne mesterséges színezék vagy édesítőszer. 

Jellemzők és előnyök


✓ Anti-Aging tápanyagok
✓ Erősíti az immunrendszert
✓ Támogatja a méregtelenítést
✓ Segíti az emésztést
✓ Nincs benne mesterséges színezék vagy édesítő
✓ Vegán

Ajánlott használat


Tegyünk 1 adag (1 kanál) Steel Greens™-t a shakerünkbe vagy egy turmixgépbe, és adjunk hozzá 2,5-3,5 dl hideg vizet vagy kedvenc italunkat, majd keverjük el alaposan. Fogyasszunk napi 1 adagot.

Miért a SteelGreens™?


Egy ideális világban egész nap relaxálnánk, túráznánk és napi többször étkeznénk, lehetőleg sovány húsokat, egészséges zsírokat és növényeket. Sajnos közel sincs annyi szabadidőnk, mint azt szeretnénk, és gyakran rohanunk egyik helyről a másikra, miközben csak bedobunk egy, a benzinkúton vett hideg szendvicset, vagy péksüteményt. Ha őszinték vagyunk magunkhoz, még ha meg is próbálunk elég zöldséget és gyümölcsöt enni minden nap, akkor is lenne mit javítani az étrendünkön. Ez az, ahol a Steel  Greens™ segíthet nekünk.


A Steel Greens™ célja nem az, hogy helyettesítse a zöldségfogyasztásunkat (ahogy azt más hasonló kiegészítők gyakran emlegetik). A Steel Greens™ arra lett kitalálva, hogy egy amúgy is egészséges étrend mellett segítsen „betömni a réseket”, ha esetleg bizonyos mikrotápanyagokból hiányt szenvedünk


A legtöbb zöld turmixnak közismerten földes íze és állaga van. Ebben tér el a Steel Greens™. Nem csak ultra-prémium összetevőket tartalmaz, de az íze is finom. És nem elég, hogy finom, de nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízeket vagy tartósítószert, és könnyen oldódik. A Steel Greens™ egy stimulánsmentes kiegészítő, ami nem tartalmaz tiltott vegyülteket. Ez egy nagyszerű termék bárkinek, aki szeretné az étrendjét jobbá tenni, garantálni, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt a szervezete, és támogatni a napi teljesítményét. Mindennek a tetejében a Steel Greens™ hozzáadott emésztőenzimeket és probiotikumot tartalmaz, ami támogatja a bél egészségét és a tápanyagok felszívódását

Mi van a Steel Greens™-ben?


Organikus zöld keverék


Az organikus zöld akeverékünk minden 5 grammos adagja olyan tápanyagban gazdag zöldségek és növények keveréke, mint a spenót, a petrezselyem, a kelkáposzta, az árpafű, a chlorella, a kaliforniai paprika, a zöld alma, a banán, az édesburgonya és a brokkoli. Ezek az ételek a magas mikortápanyag- és antioxidáns-tartalmuknak köszönhetően sok vitamint (pl. A- és a C-vitamin) és ásványi anyagot tartalmaznak, amik támogatják az immunrendszer működését, csökkentik az oxidatív stresszt és segítik az energiatermelést. [ 1,2,3]


Organikus vörös keverék


A zöld keverékünk mellett helyett kapott 2,5 gramm organikus vörös keverék, amiben olyan gyümölcsök találhatóak, mint a málna, az áfonya, az eper, a cseresznye, a gránátalma és a vörösáfonya. A sötétvörös gyümölcsökben sok vitamin, ásványi anyag és polifenol található, amik segíthetnek az oxidatív stressz, a gyulladás és az edzés okozta izomsérülés csökkentésében. [4,5]

A vörös és zöld keverékünkben található gyümölcsök és zöldségek együttesen csökkentik a szabadgyök termelést, optimalizálják a sejtek metabolizmusát és segítik a test nitrogén-oxid termelését.


Kiwi gyümölcs por


Egy kis gyümölcs nagy adag vitaminnal. A kiwi zöld húsa mikrotápanyagokban és antioxidánsokban gazdag, többek között káliumban, C-, E- és K-vitaminban és folsavban. A kiwi emellett segíti az emésztést egy proteolítikus (fehérjéket bontó) enzim, az ún. aktinidin tartalmának köszönhetően. [6]


Egészen pontosan, a kiwi gyümölcs kivonata igazoltan javítja számos gyakori fehérje emésztését, mint pédául a sajtokban, a joghurtban, a marhában, a halban és a nyers tojásban megtalálható fehérjékét. [7,8] Érdemes hozzátenni, hogy ezeket a hatásokat további emésztőenzimek hozzáadása nélkül érte el.


DigeZyme® Multi-Enzim Komplex


Emésztőenzimek szabadalmazott kombinációja, ami a megfelelő emésztést és a jobb felszívódást támogatja. A többenzimes komplexben a következő enzimek találhatóak meg:

• α-Amiláz: Lebontja a keményítőt.
• Proteáz: Lebontja a fehérjéket.
• Celluláz: Lebontja a cellulózt és a kitint.
• Laktáz: Lebontja a laktózt.
• Lipase: Lebontja a zsírokat, lipideket.


Mivel emésztőenzimeket a testünk is termel, felmerül a kérdés, hogy miért kerültek bele a Steel greens™-be. Nos, az öregedés és egyéb külső hatások következtében a test képessége, hogy az emésztéshez nélkülözhetetlen enzimeket termeljen, lecsökken. A megfelelő emésztéshez és ahhoz, hogy az aktív embereknek a tápanyagban gazdag étrendje a lehető legjobban hasznosuljon, egy átfogó emésztőenzim kompelxet tettünk a Steel Greens™-be. A kutatások azt mutatják, hogy a DigeZyme® javítja a biohasznosulását egyes tápanyagoknak, mint a C-vitamin és a β-karotin, illetve csökkenti az edzéseket követő izomfájdalmakat. [9] A DigeZyme® az edzéseket követő izomfájdalom-csökkentő hatását valószínűleg az izomsérüléést jelző két biomarker (kreatin-kináz és laktát-dehidrogenáz) csökkentésén keresztül fejti ki.


LactoSpore


A bél egészsége egyre nagyobb figyelmet kap, amint egyre több kutatás igazolja, hogy a belünkben megtalálható mircobiome mekkora szerepet játszik az egészségünkben. Az emberi bél ~400 különböző baktériumfajtát tartalmaz, amik küzdenek a káros, patogén baktériumokkal és támogatják az egészséges bélrendszert. 


Ezen kutatások hatására azok az emberek, akik az egészségükkel törődnek, egyre többször egészítik ki az étrendjüket probiotikumokkal, hogy támogassák a belük egészségét. A probitikumok élő mikroorganizmusok, amik pozitív hatással vannak a belünkre, és megfelelő mennyiségben fogyasztva egészségügyi előnyökkel járhatnak. A Bacillus coagulans (MTCC 5856) probiotikumot tartalmazó készítmény. Klinikai kutatások azt igazolják, hogy a LactoSpore® támogatja a bél egészségét, miközben jelentős mértékben csökkenti a gasztrointesztinális tüneteket, amik a különféle gasztrointesztinális betegségekre jellemzőek, és elmondható, hogy egy jobb életminőséget biztosít. [10]


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL SLIM

STEEL SLIM

Ár: 21990

STEEL GREENS

STEEL GREENS

Ár: 11990

MÉREGTELENÍTÉS ÉS VÍZHAJTÁS

MÉREGTELENÍTÉS ÉS VÍZHAJTÁS

Ár: 17110 Ft

Kedvezményes ár: 16255 Ft




1. “Vitamin A.” Office of Dietary Supplements (ODS), 11 Oct. 2019, ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminA-HealthProfessional/
2. Rao V, Balachandran B, Shen H, Logan A, Rao L. In vitro and in vivo antioxidant properties of the plant-based supplement greens+™. Int J Mol Sci. 2011;12(8):4896–4908. doi:10.3390/ijms12084896
3. Boon, H., Clitheroe, J., & Forte, T. (2004). Effects of greens+: a randomized, controlled trial. Canadian Journal of Dietetic Practice and Research : A Publication of Dietitians of Canada = Revue Canadienne de La Pratique et de La Recherche En Dietetique : Une Publication Des Dietetistes Du Canada, 65(2), 66–71. https://doi.org/10.3148/65.2.2004.66
4. Kelley DS, Adkins Y, Laugero KD. A Review of the Health Benefits of Cherries. Nutrients. 2018;10(3):368. Published 2018 Mar 17. doi:10.3390/nu10030368
5. Ma L, Sun Z, Zeng Y, Luo M, Yang J. Molecular Mechanism and Health Role of Functional Ingredients in Blueberry for Chronic Disease in Human Beings. Int J Mol Sci. 2018;19(9):2785. Published 2018 Sep 16. doi:10.3390/ijms19092785
6. Kaur, L., Rutherfurd, S. M., Moughan, P. J., Drummond, L., & Boland, M. J. (2010). Actinidin enhances gastric protein digestion as assessed using an in vitro gastric digestion model. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(8), 5068–5073. https://doi.org/10.1021/jf903332a
7. Montoya, C. A., Rutherfurd, S. M., Olson, T. D., Purba, A. S., Drummond, L. N., Boland, M. J., & Moughan, P. J. (2014). Actinidin from kiwifruit (Actinidia deliciosa cv. Hayward) increases the digestion and rate of gastric emptying of meat proteins in the growing pig. The British Journal of Nutrition, 111(6), 957–967. https://doi.org/10.1017/S0007114513003401
8. Kaur, L., & Boland, M. (2013). Influence of kiwifruit on protein digestion. Advances in Food and Nutrition Research, 68, 149–167. https://doi.org/10.1016/B978-0-12-394294-4.00008-0
9. Vuppala KK, Majeed M, Kumar AS, Majeed S, Vaidyanathan P. (2016) Multi-Enzyme Complex for the Management of Delayed Onset Muscle Soreness after Eccentric Exercise: A Randomized, Double Blind, Placebo Controlled Study. Sports Nutr Ther 1: 113. doi: 10.4172/2473-6449.1000113
10. Majeed, M., Nagabhushanam, K., Natarajan, S., Sivakumar, A., Ali, F., Pande, A., Karri, S. K. (2016). Bacillus coagulans MTCC 5856 supplementation in the management of diarrhea predominant Irritable Bowel Syndrome : a double blind randomized placebo controlled pilot clinical study. Nutrition Journal, 1–10. https://doi.org/10.1186/s12937-016-0140-6