Ismerjétek meg új SteelFit bloggerünket, Horváth-Kuhinkó Vivient!

Aki követi posztjainkat a Facebookon, annak nem lesz ismeretlen Horváth-Kuhinkó Vivi, hiszen vasárnaponként az ő szuper, fitt receptjeit osztottuk meg Veletek, mostantól azonban már blogunkon is találkozhattok cikkeivel, valamint a SteelFit Nation zárt Facebook-csoportunkba is fog posztolni! Ismerjétek meg őt!

Jelenleg főállású anyuka vagyok. Mielőtt megszületett a kislányunk, funkcionális trénerként dolgoztam egy általam vezetett fitneszteremben Székesfehérváron 4 évet, “Home traininget” is tartottam (házhoz mentem), valamint táplálkozási tanácsadókent dolgoztam és sűrűn buzdítottam (jelenleg is) az Instagram-oldalamon a követőimet az egészséges táplálkozásra ételfotókkal és receptekkel. 
Ezek halmaza van az oldalamon és mind arról szól, hogyan együnk egészségesen drasztikus lemondások nélkül.

Régóta vagyok a SteelFit receptfelelőse Instagramon és Facebookon is, és a jövőben még több receptet szeretnék összeállítani SteelFit termékekből. Úgy vélem, az egészséges táplálkozás sokak számára egy hatalmas labirintus, amiből nem találnak kiutat. Egyfajta iránymutatást szeretnék adni nekik, és megmutatni, hogy beilleszthető a mindennapokba a fitt, egészséges életmód.

Élsportoló voltam, kézilabdáztam, és miután abbahagytam, a futás es a súlyzók váltak életem központjává. Régóta használom a SteelFit zsírégető krémeket, várandósságom előtt ezzel fogytam le, így most is ezzel szeretnék, ugyanis az időm (vagyis a kislányom) engedi. Szeretném buzdítani, motiválni a sorstársakat, hogy minél előbb elérjék az áhított alakjukat!


Termékek, amik érdekelhetnek:

STEEL FUEL

STEEL FUEL

Ár: 7990 Ft

Kedvezményes ár: 5990 Ft

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

STEELFIT MINIBAND GUMISZALAG

Ár: 8490